Profesyonel Web Sitesi Fiyatları

Profesyonel internet sayfası tutarları mevzusunda fazlaca arama yapıldığını gördük ve sizler için bu makaleyi hazırladık. Ustalaşmış internet sayfası yaptıracak firmalar, kurumlar yada kişiler fiyat aralıklarını idrak etmek ve tartmak amacındalar. Umarız bu makalemiz sizlere yararlı olur ve sorularınızın cevaplarına erişirsiniz. Internet sayfası tutarları, hizmeti üreten ajansın ikamet etmiş olduğu bölgeye, kurumsallığına, tecrübesine ve çalıştırdığı eleman kalitesine nazaran farklılaşıyor. Niçin ustalaşmış internet sayfası tutarları orantısız değişimler gösteriyor? Kimi ajans 1000 TL benzer biçimde bir rakama emek vermeyi yaparken öteki şirket benzer tasarım çalışmasını 10.000 TL benzer biçimde 10 kat değişik fiyata yapıyor? Isterseniz mevzuyu genel olarak değerlendirip birkaç maddede bahsimize açılım yapalım.

Web Tasarım Tutarları Hangi Durumlarda Ucuz Olabilir?

1- Yapılacak olan internet sayfası, emek vermeyi meydana getirecek firmanın veyahut şahsın hâlihazırda elinde bulunuyorsa; şu demek oluyor ki istediğiniz çizgiler doğrultusunda mevcutta üretimi yapılmış, başka bir firmanın kullanımında olan web sitesinin altyapısı kullanılarak size teslim edilecekse.

2- İnternet ortamında bulunması kolay olan “template” tabir edilen Türkçe karşılığıyla “Hazır Tasarım” ismiyle niteleyebileceğimiz satın alınabilen internet sayfası şablonları üstünde yapılacak geliştirmelerle müşteriye teslim edilecekse.

3- Web tasarım ajansı tarafınca geliştirilmiş, başka şirkete sunulmasının peşinden beğenilmemiş, atıl şekilde bekleyen emek harcamalar belli başlı dokunuşlarla derlenerek sizin renklerinize uyarlanarak size teslim edilecekse.

4- Yönetim paneli (Admin Açık oturum), mobil cihazlara uyum (Responsive), arama motoru optimizasyonu (SEO), tarayıcı testleri benzer biçimde internet sayfasında vakit ve emek harcanarak yapılandırılması ihtiyaç duyulan kriterlerden hatta testlerden geçirilmeden azca vakit harcayarak teslim edilmesi durumunda.

5- İşinin gerçek ehli olamayan, yalnızca anlık para kazanmak amacıyla türemiş bugün mevcud ve büyük olasılıkla yarınlarda ulaşamayacağınız birisine işi yaptırırsanız.

Yukarıda saymış olduğumuz maddeleri dikkatlice incelediğinizde sizin de rahatça anlayacağınız suretiyle web tasarım tutarları ucuz ise bunun altında istenmeyecek sebepler yatıyor olabilir. Satın aldığınız web sitesinin benzerine, hatta aynısına rastlarsanız şaşırmamalısınız.

Profesyonel Web Sitesi Fiyatlarını Detaylıca Araştırın ve Ucuz Olmasını Hedeflemeyin!

Web sitenizi teslim aldıktan sonrasında, hizmet aldığınız firmanın kapanık olması, hizmet aldığınız şahsa ulaşamıyor olmanız sıkça karşılaşacağınız durumların başlangıcında geliyor. İstediğiniz hizmetin ucuza üretilmesini özetleyecek olursak “Ucuz etin yahnisi olmaz”.

Ustalaşmış Web Sitesi Tutarları Niçin Farklılık Gösteriyor?

Üretim icra eden ajansın istihdam etmiş olduğu çalışan kalitesi, almış olduğu maaş, ikamet etmiş olduğu bölgedeki kira bedeli ve kullandığı programların lisanslı olup olamamasına kadar birçok etken fiyat farklılıklarını oluşturuyor. Hizmet üreten tüm firmalar sürekliliklerini yaptıkları işten sağlarlar ise sektöründe hakkaten başarıya ulaşmış ve uzman olabilirler. Internet sayfası yaptıracağınız şahıs yada kurum hem bilgisayar onarım ediyor, hem matbaacılık yapıyor, bunlarla beraber internet sayfası tasarımı ürettiğini iddia ediyor ise iki kere düşünerek karar vermenizi tavsiye ediyoruz. Ustalaşmış internet sayfası tutarları farklılıklarına bu açıdan bakıldığında daha kolay anlaşılabilir diye umuyoruz. Uzun soluklu kullanacağınız, güncel tasarım ve yazılım kriterlerini barındıran, teknik desteğine rahat erişebileceğiniz yetkin bir ajansın tutarı ile amacı yalnızca para kazanmak olan firmanın tutarı içinde farklılık olması kaçınılmazdır. Ustalaşmış internet sayfası tutarları arasındali farklılıkları sizlerle açıklamaya çalıştık. Web sitenizi yaptırırken fiyat araştırması esnasında bu bilgiler ışığında karar vermeniz sizin yararınıza olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

HTML'in Anlamı ve HTML Kısaltmasının Açılımı

Web Tasarım İzmir

Sezgisel Web Tasarım Nedir?